fredag 23 september 2011

Tävling! Tokyo Jane!

Jippi det är helg och det firar vi med en tävling! Det som kan bli ditt är dessa fina armband från danska märket TOKYO JANE som har ett värde på 1000 kr! Det enda du behöver göra är att dela inlägget på Facebook och skriva varför du vill ha armbanden...så drar jag en vinnare efter helgen! Good Luck!

5 kommentarer:

 1. jag ska vinna detta för här i lilla Eslöv finns det inte sådana där häftiga och hippa armband och jag kommer aldrig bli ägare till ett sådant om du inte låter mig vinna!!! =))

  SvaraRadera
 2. Hurra för tävling! Som mor och student så blir oftast ting som detta nedprioterad. Men detta är ju en alldeles utmärk anlednig till att få något fint som kan smycka vardagen min. Så med andra ord, Jag har veldig lyst att vinna dissa kula armband!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle tycka att det vore jättekul att vinna liten tävling. Lite för att muntra upp en tuff höst men främst för att ett armband skulle göra sig så väldigt fint på min handled. Tove

  SvaraRadera
 4. Så himla fina! Jag ska vinna för att jag har varit student i över 1 år, så jag har inte kunnat unna mig något fint på länge. Jag är ju även tillsammans med en dansk så vad skulle inte passa bättre då än vackra, danska armband. :) Puss Carro

  SvaraRadera
 5. Pretty in pink. Og det vil jeg bli om jeg vinner. De var kjempe fine, og i min jobb er det viktig og se bra ut. Så støtt en fashion lover, som ikke har råd til alt som glittrer..;)) Bloggen din er kjempe bra. Stå på. Mvh Pia :)

  SvaraRadera