lördag 11 juni 2011

Lust på REN?

Tänkte det kunde varit kul me en liten tävling här på bloggen. Har du lust och prova REN produkterna som jag skrivit om tidigare? Detta är ett start kit till perfekt hud, för torr hud. Skriv en komentar varför just du ska få det så drar jag en vinnare efter helgen..

6 kommentarer:

 1. Hei, jeg har hatt et smertefullt benbrudd, og nå har det oppstått inflammasjon i området. Jeg går medisiner som inneholder kortison, noe som gjør huden tynnere, mer sensitiv og tørr. Derfor synes jeg at jeg fortjener et start-kit. Huden er tørst og jeg elsker teste nye spennende produkter :)Tone

  SvaraRadera
 2. Hei, jeg har hatt et smertefullt benbrudd, og nå har det oppstått inflammasjon i området. Jeg går på kortison som er medisiner som tørker ut huden, gjør den tynnere og mer sensitiv. Kunne trengt en ekstra boost til huden, og virkelig fått testet om produktene tilfører fukt til tørr hud :) Tone

  SvaraRadera
 3. Heisann,

  Jeg har aldri hørt om det her merket og er veldig nysgjerrig. Jeg synes jeg fortjener få dette settet for jeg skal snart ut og reise og dette kit'et hadde passet å ha med :-)

  /Bettina Holåsen

  SvaraRadera
 4. Jag har ju haft torr hy hela livet så det skulle vara jättekul att få prova detta kit och se om det skulle hjälpa min stackars uttorkade hy! =)

  SvaraRadera
 5. åhh jag skulle jättegärna vilja vinna detta fina kit!! jag är alltid med i sånna här slags blogg tävlingar men vinner aaldrig något :( sen så har min hud blivit jätte torr nu för jag har legat o solat vid havet och den har blivit torr av all vind och salt.. Snälla låt mig vinna =))

  SvaraRadera
 6. Hej hopp! Jag har aldrig hört talas om märket men däremot är jag knocked up med en hy som lever sitt eget liv och behöver lite lyxvård! =) Är inte det ett vinnande bidrag så säg?! ;)
  Kram

  SvaraRadera